O namaO namaO nama

Dolcezza

Preduzeće DOO "Integro Co" Novi Sad osnovano je 2000 godine. Proizvodnja i prodaja instant napitaka (Hot Chocolate "Dolcezza" i Milkshake "Dolcezza") su okosnica našeg poslovanja. Tokom vremena smo proširili delatnost na uvoz i distribuciju kafe (Espresso "Dolcezza") i pokrenuli proizvodnju nove palete čajeva ("Dolcezza" Tea) i instant kafu ("Dolcezza" Coffee Dream).
Ta dva nova segmenta su dovela do toga da trenutno postoji preko četrdeset artikala sa brendom "Dolcezza". S obzirom na količinu i specifičnost navedenih proizvoda, osetili smo potrebu da učvrstimo i produbimo podršku našim kupcima i distributerima, tako da smo u našu delatnost uvrstili i uvoz, prodaju, iznajmljivanje i održavanje espresso aparata, aparata za toplu čokoladu, miksera za spravljanje napitaka i slične opreme.

"Dolcezza" je trenutno jedan od široko poznatih brendova "HORECA" sektora u Srbiji i inostranstvu. Naši proizvodi pronašli su put do mnogih kupaca u zemljama evrope kao i u svim republikama bivše Jugoslavije. Osvajanje novih tržišta i unapređenje kvaliteta proizvoda, imperativi su kojima smo beskompromisno posvećeni.

Godine ispred nas su vreme u kojem ćemo savesnim poslovanjem, uvođenjem novih tehnologija i kreativnom marketing strategijom ostvariti cilj da "Dolcezza" postane jedan od vodećih svetskih brendova.

Dolcezza Tim

Poziv

za distributere

Pozivamo sve zainteresovane za saradnju na distribuciji naših proizvoda.

Opširnije
Distributeri

Reklamni materijal

U ovom odeljku se možete upoznati sa svim vrstama našeg reklamnog materijala.

Opširnije
Top